PeLin Karahan ve Aslı Enver fan club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

pelin karahan biyografi

YazarMesaj
Admin
~PeLinci Admin SeLen~
~PeLinci Admin SeLen~
Admin

kendine güvenin :
pelin karahan biyografi Left_bar_bleue100 / 100100 / 100pelin karahan biyografi Right_bar_bleue

kavak yellerinden kım : <b><font color=blue>PELIN KARAHAN
+Güç :
pelin karahan biyografi Left_bar_bleue100 / 100100 / 100pelin karahan biyografi Right_bar_bleue

-Güç :
pelin karahan biyografi Left_bar_bleue0 / 1000 / 100pelin karahan biyografi Right_bar_bleue

pelin karahan biyografi Empty
MesajKonu: pelin karahan biyografi   pelin karahan biyografi Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 1:56 pm

pelin karahan biyografi 76960419lz8
pelin karahan (23 yaşında): Kendisinin çok bakımlı bir genç kız olmasına rağmen canlandırdığı Aslı karakterinin erkek gibi bir kız olduğunu belirten Karahan, "Dizide ergenliği atlatmaya çalışan ve deniz’e büyük bir aşkla bağlanan [url=]aslı’yı canlandırıyorum. Ben genç kızlık yıllarımda birini beğendiğimde direk söylerdim ama Aslı söyleyemiyor. Aslı gerçekten ilginç bir karakter, onu canlandırmak benim için farklı bir deneyim olacak " 7 eylul 1984 de Ankara'da doğan Pelin ortaokula kadar İzmir Ödemiş'te daha sonra Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesinde eğitimine devam etti. Eskişehir'de turizm otelcilik okuduktan sonra reklam çekimleriyle kendisini tanıdık. Annesinin giyim tasarım işiyle uğraşmasından olsa gerek iyi giyinirmiş.
http://pelinaslifan.eniyiforum.net

pelin karahan biyografi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» pelin karahan resimleri
» neden pelin?
» pelin karahanalr roportaj