Admin ~PeLinci Admin SeLen~
Mesaj Sayısı : 76 kendine güvenin : kavak yellerinden kım : <b><font color=blue>PELIN KARAHAN +Güç : -Güç : Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: ibrahim kendirci biyografi Salı Tem. 08, 2008 12:54 pm | |
| İbrahim Kendirci biografi İbrahim Kendirci (21 yaşında) İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı 3. sınıf öğrencisi... Osman Sınav’ın "Pars: Kiraz Operasyonu"nda Volkan karakterini oynadı. "Kavak Yelleri"nde romantik genç Deniz’i canlandırmakta. İlk aşkım dizisinde, Türk Telekom ve Caramio reklamlarında da rol almış. | |
|
pelin_ipek[pk] BeN YeNiYiM
Mesaj Sayısı : 25 kendine güvenin : +Güç : -Güç : Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: ibrahim kendirci biyografi Salı Tem. 08, 2008 2:28 pm | |
| | |
|
pelin-ji BeN YeNiYiM
Mesaj Sayısı : 32 kendine güvenin : +Güç : -Güç : Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: ibrahim kendirci biyografi Salı Tem. 08, 2008 2:39 pm | |
| 9 Eylül 1986 Gaziantep doğumlu İbrahim Kendirci ilk ve orta eğitimini Antalya'da gördü.2005 yılında "İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı"Tiyatro Bölümü'ne girdi.Şu an 3.sınıfta öğrenimini sürdürmektedir.En son bir Osman Sınav yapımı olan "Pars:Kiraz Operasyonu" adlı sinema filminde oynadı. Bu onun ilk uzun metraj denemesiydi. | |
|
Admin ~PeLinci Admin SeLen~
Mesaj Sayısı : 76 kendine güvenin : kavak yellerinden kım : <b><font color=blue>PELIN KARAHAN +Güç : -Güç : Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: ibrahim kendirci biyografi Salı Tem. 08, 2008 2:47 pm | |
| | |
|
pelin-ji BeN YeNiYiM
Mesaj Sayısı : 32 kendine güvenin : +Güç : -Güç : Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: ibrahim kendirci biyografi Salı Tem. 08, 2008 2:51 pm | |
| | |
|
pelinci_ecem BeN YeNiYiM
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Nerden : pelin ve ardanın kalbinden kendine güvenin : RUH HALİN : kavak yellerinden kım : <b><font color=blue>PELIN KARAHAN +Güç : -Güç : Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: ibrahim kendirci biyografi Çarş. Tem. 09, 2008 12:58 pm | |
| teşekkürler | |
|